Kroppsvård

Spa Wellness Shampo

Spa Wellness Shampo är ett spa schampo med omsorgsfullt utvalda ingredienser, rengör skonsamt och verkar återfuktande samt innehåller Litchi extrakt och Argan olja vilket ger håret näring, fukt och glans. Användning: Appliceras på vått hår, massera in och skölj sedan med vatten.

Spa Wellness Balsam

Spa Wellness Balsam är ett spa balsam med omsorgsfullt utvalda ingredienser, verkar konditionerande och gör håret mjukt och lätt att arbeta med. Spa Wellness Balsam innehåller Litchi extrakt och Argan olja vilket ger håret näring, fukt och glans. Användning: Appliceras på vått hår, massera in och skölj sedan med vatten.

Spa Wellness Duschcreme

Spa Wellness Duschcreme är en duschcreme med omsorsfullt utvalda ingredienser, milt rengörande samt innehåller Litchi extrakt och Argan olja vilket återfuktar huden och gör huden mjuk och smidig. Användning: Masseras in till lödder uppstår, skölj sedan med vatten.

Frisör Schampo

WeeFix shampoo är ett professionellt schampo som verkar konditionerande, återfuktande och ger volym till håret. Innehåller ekologisk odlad blåbärsextrakt som ger näring och fukt till håret. Schampot är mild parfymerad med fruktiga noter. Appliceras på vått hår, massera in och skölj sedan med vatten.

Body Schampo

Wee Fix shower gel är en shower gel som är milt rengörande samtidigt som den verkar återfuktande på huden. Shower gelen är milt parfymerad med fruktiga noter.Masseras in till lödder uppstår, skölj sedan med vatten.

Frisör balsam

WeeFix conditioner är ett professionellt balsam som verkar konditionerande , antistatisk och ger volym samt glans till håret. Innehåller ekologisk odlad blåbärsextrakt som ger näring och fukt till håret. Balsamet är milt parfymerad med fruktiga noter. Appliceras på vått hår, massera in och skölj sedan med vatten.

Bodylotion

En nyutvecklad, fräsch och fuktbevarande bodylotion som gör huden härligt mjuk och smidig. Tas upp av huden utan att kladda och passar lika bra för ansiktet som för hela kroppen. 300 ml flaska

Flytande tvål Aloe Vera

En nyutvecklad, härligt rengörande tvål. Passar bra till smutsiga händer, men kan även med fördel användas över hela kroppen. Innehåller naturolja som ger huden långvarig fuktighetsbevaring samt Aloe Vera som vårdar och återfuktar huden. Finns på: 500ML – 5L.

Handdesinfektion 500Ml

Handdesinfektion 500 ml med pump. En mycket bra och effektiv handdesinfektion för alla möjliga branscher från sjukvård till Lantbruk. Skonsam för händerna och allergitestad.