Referenskampanj

Som trogen Weefix kund får ni nu via vår referenskampanj möjligheten att göra ert hem säkrare och tryggare. Vi är väldigt glada över vårt samarbete och upplever att ni känner likadant.
Ni känner säkert andra företagare som också vill ha en pålitlig leverantör som håller vad de lovar, och levererar de bästa produkterna till de bästa priserna. Sänder ni över företagsnamn, telefonnummer samt kontaktperson erhåller ni någon av nedan säkerhets/designprodukter kostnadsfritt

Lämna 5 referenser och få en Firephant. Lämna 2 referenser och få en Guidelight.

Firephant En unik designad brandsläckare vars form och storlek gör att den kan placeras väl synligt i hemmet som en del av inredningen, vilket gör att den är lättillgänglig när den väl behövs. Har den den högsta släckeffekten i sin klass och är CE-certifierad. Liten och smidig. Släcker alla typer av mindre bränder. Låt den vara en del av inredningen. Svensk design  Firephant är formgiven av den prisade svenska industridesignerduon Lars Wettre och Jonas Forsman. Produkten har bl.a. tilldelats den internationella designutmärkelsen Red dot design awards, best of the best 2012.

Klicka på bilden för att förstora

Guidelight Liten och elegant ficklampa som laddas via eluttag. Du har alltid en fulladdade ficklampa. När det blir mörkt i rummet aktiveras nattbelysningen automatiskt. Vid strömavbrott tänder ficklampa ett ledljus automatiskt. LED-teknik och inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri garanterar en fullständig 7 timmars kontinuerlig användning. Guidelight aktiveras automatiskt av strömavbrott. Guidelight slås automatiskt på när det blir mörkt i rummet. Guidelight är alltid fulladdad och klar för användning. LED-dioder ger minimal strömförbrukning, vilket ger hela 7 timmars kontinuerlig drift. Laddning via induktion är idealiskt när det inte finns några kontaktpunkter i laddaren. Placera bara ficklampan ner i laddaren. Om du har vertikala eller horisontella utlopp spelar ingen roll. Guidelight kan vridas 90 grader så att den alltid kommer vara korrekt placerad. Säker att använda Lampan är underhållsfri och kan inte öppnas, ej heller laddaren.

Klicka på bilden för att förstora

2016-09/varvaenforetagare.jpg

Klicka på bilden för att förstora