Rengöringsprodukter

Cimbo Universalmedel

Cimbo Universalmedel är flaggskeppet i vårt sortiment .Antagligen det bästa rengöringsmedel som någonsin tillverkats. OBSERVERA att detta är original produkten Cimbo, och inte den felaktiga (betydligt sämre) kopian som tyvärr några av våra utländska konkurrenter saluför idag. Cimbo är ett fantastiskt medel som fungerar på alla ytor som tål vatten. Golv, väggar, tak ,bilen , fläckborttagning på mattor, möbler, kläder osv. Kort sagt ersätter Cimbo allt i städskrubben. Medlet spädes på upp till 20 delar vatten och har då en kostnad i brukslösning på ca 6:-/litern. 5l dunk medföljer 1l sprayflaska.

Badrumseffekt

Weefix är mycket glada att kunna presentera marknadens bästa rengöringsmedel för duschväggar och badrum. Då den gamla versionen i 3 varianter utgått, fick vi en förfrågan från INR om vi kunde ta fram en ny förbättrad produkt. Den nya Badrumseffekt löser alla rengörings problem i badrummet såsom grovsmuts, svartmögel och kalk samtidigt som den har en vattenavisande effekt på duschväggar. Produkten är Svensktillverkad och uppfyller miljökraven för ISO 14001.

Tvåltvättvax

Weefix Tvåltvättvax är ett medel för rengöring och underhåll av sten-, plast- och trägolv samt lackerade ytor. Tvättvaxet lämnar en tunn skyddande hinna kvar på den rengjorda ytan som skyddar golv mot repor och slitage, samt lackerade ytor mot korrosion. Medlet fungerar på alla material och lämnar en fräsch doft av granskog.